

2023 оны <u>01</u> сарын <u>24</u> өдөр

Дугаар <u>А/46</u>

Арвайхээр сум

Комисс томилох тухай

Монгол Улсын Засаг захиргаа, нутаг дэвсгэрийн нэгж, түүний удирдлагын тухай хуулийн 66 дугаар зүйлийн 66.1, Барилгын тухай хуулийн 35 дугаар зүйлийн 35.1.6, Засгийн газрын 2021 оны 07 дугаар сарын 20-ны өдрийн 212 дугаар тогтоолын хавсралтаар батлагдсан "Барилга байгууламжийг ашиглалтад оруулах дүрэм"-ийг тус тус үндэслэн ЗАХИРАМЖЛАХ нь:

1.Арвайхээр сумын 5 дугаар баг 1 дүгээр гудамж 17 тоотод байрлах иргэн Т.Долгорсрэнгийн 2 давхар үйлчилгээний зориулалттай барилгын угсралтын ажил дууссан тул "Барилга, байгууламжийг ашиглалтад оруулах дүрэм"-ийн дагуу бага төвөгшилтэй барилга, байгууламжийг ашиглалтад оруулах комиссын бүрэлдэхүүнийг хавсралтаар баталсугай.

2.Барилгын тухай хуулийн 48 дугаар зүйл, Засгийн газрын 2021 оны 212 дугаар тогтоолын хавсралтаар батлагдсан "Барилга байгууламжийг ашиглалтад оруулах дүрэм"-ийн хэрэгжилтийг хангаж ажиллахыг барилга байгууламжийг ашиглалтад оруулах комиссын дарга (А.Энхцэцэг)-д даалгасугай.



И.ДОРЖСҮРЭН

Аймгийн Засаг даргын 2023 оны Ш.дүгээр сарын Ж.Л-ны өдрийн Ж.С.дугаар захирамжийн хавсралт

БАГА ТӨВӨГШИЛТЭЙ БАРИЛГА БАЙГУУЛ<mark>АМЖИЙГ</mark> АШИГЛАЛТАД ОРУУЛАХ КОМИССЫН БҮРЭЛДЭХҮҮН

Комиссын дарга:

А.Энхцэцэг (аймгийн Засаг даргын эрхлэх асуудлын хүрээний агентлаг Газрын харилцаа, барилга, хот байгуулалтын газрын Барилга, хот байгуулалтын хэлтсийн дарга)

Гишүүд:

Г.Түвшинтөр (аймгийн Ерөнхий архитектор)

С.Нямдорж (аймгийн Засаг даргын эрхлэх асуудлын хүрээний агентлаг Газрын харилцаа, барилга, хот байгуулалтын газрын Барилгын техникийн хяналтын улсын ахлах байцаагч)

Б. Өсөхбаяр (аймгийн Засаг даргын эрхлэх асуудлын хүрээний агентлаг Онцгой байдлын газрын Гал түймрийн улсын хяналтын байцаагч, Ахмад)

Ц.Нэргүй (аймгийн Засаг даргын Тамгын газрын Хууль, эрх зүйн хэлтсийн Архивын тасгийн дарга)

Э.Багахүү (Зураг төслийн "Арвай проект" ХХК-ийн инженер)

Б.Даваадагва ("Онги ус суваг" ОНӨААТҮГ-ын Ерөнхий инженер)

Д.Мөнх-Эрдэнэ (ЭБЦТС ТӨХК-ийн Өвөрхангай аймаг дахь салбарын ахлах диспичер)

Ц.Оюунтунгалаг (Өвөрхангай аймгийн Хөгжлийн бэрхшээлтэй иргэдийн холбооны тэргүүн)

Б.Баасансүрэн (МХС ТӨХК-ийн ӨВ аймаг дахь салбарын кабель шугамын инженер)

Д.Мөнхболд ("МЦХ" ТӨХК-ийн ӨВ аймаг дахь салбарын инженер)

С.Цэдэнсодном (Арвайхээр сумын Захирагчийн албаны ерөнхий менежер)

Захиалагч:

Т.Долгорсурэн (иргэн)

Нарийн бичгийн дарга: Ц.Нямдалай (аймгийн Засаг даргын эрхлэх асуудлын хүрээний агентлаг Газрын харилцаа, барилга, хот байгуулалтын газрын мэргэжилтэн)