		2	- Con	h 1 1
37.	1 9	Голомт банк ӨВ салбар иргэдийн теллер	ЙЭ90102402	30,000
38.		Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ95060702	30,000
39.	С.Отгонбат	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ73031471	30,000
40.	Т.Энхтуяа	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ83052201	30,000
41.	Ц.Оюунтунгалаг	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙР71061805	30,000
42.	Д.Оюунчимэг	Эрүүл мэндийн салбарт сувилагч	ЙЮ61122165	30,000
43.	Ж.Хэнмэдэхэв	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙД92030801	30,000
44.	Д.Гасандорж	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ67010914	30,000
45.		Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ73112412	30,000
46.	А.Алтанхуяг	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	YX78021117	30,000
47.	Ч.Бурмаа	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ69031622	30,000
48.	А.Гаамаа	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙД86031904	30,000
49.	Д.Очирпүрэв	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ74092615	30,000
50.	Б.Ганцэцэг	Зуун найман төгөл ХХК цэцэрлэгч	BЮ71122300	30,000
51.	Б.Ганчимэг	Зуун найман төгөл ХХК цэцэрлэгч	BIO71122300 BIO73071907	30,000
52.	Б.Уранчимэг	Хархорин ХК харуул	ЙР82090606	30,000
53.	Г.Баярмаа	Өвөрхангай аймгийн Улсын бүртгэлийн хэлтсийн Бүрд сум	ЙГ87032203	30,000
54.	Ө.Гөлгөө	хариуцсан Улсын бүртгэгч Өвөрхангай аймгийн Улсын бүртгэлийн хэлтсийн Улсын бүртгэгч	ЙБ91101814	30,000
55.	Ө.Оюунчимэг	Өвөрхангай аймгийн Улсын бүртгэлийн хэлтсийн Улсын бүртгэгч	ЙР72090806	30,000
56.	Л.Отгонболд	Өвөрхангай аймгийн Улсын бүртгэлийн хэлтсийн Мэдээлэл технологийн ажилтан	ЙИ88092411	30,000
57.	У.Должинсүрэн	Өвөрхангай аймгийн Улсын бүртгэлийн хэлтсийн Нярав, бичиг хэргийн ажилтан	ЙП81110702	30,000
58.	Ц.Уранбаатар	Болор өрөг ХХК-ийн Төмөр хийцийн ахлах гагнуурчин	ЙО87022715	30,000
59.	О.Батсуурь	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ61092711	30,000
60.	П.Жамъяанхуяг	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙБ58062425	30,000
61.	Д.Адилбиш	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙМ60062911	30,000
62.	С.Мягмарсүрэн	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙБ57110317	30,000
63.	Д.Амгалан	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙЮ62012319	30,000
64.	Д.Батсуурь	Хувиараа хөдөлмөр эрхлэгч	ЙМ57041015	30,000
		ійн Засаг даргын Тамгын газрын даргі		
65.	Л.Тогоосурэн	Баруунбаян-Улаан сумын малчин	ЙА70112919	20,000
	А.Батсүрэн	Богд сумын малчин	ЙД86091310	20,000
67.	О.Төрболд	Есензүйл сумын малчин	Й381082315	20,000
	Н.Эрдэнэбаяр	Есензүйл сумын малчин	ЙЗ69121314	20,000
69.	Б.Насантогтох	Сант сумын малчин	ЙЛ87051416	20,000
70.		Олзийт сумын малчин	ЙК85013032	
	Б.Цэдэндулам		110001002	20,000
71.	Ж.Долгорсүрэн	Өвөрхангай аймаг дахь Улсын бүртгэлийн хэлтсийн гэрээт үйлчлэгч	ЙЮ76072264	20,000
72.	Ц.Оюун-Эрдэнэ	Сант сумын ЗДТГ-ын Иргэний бүртгэлийн ажилтан	ЙЛ95011803	20,000

## Аймгийн Засаг даргын 2021 оны.... дугаар сарын ....-ны өдрийн ..... дугаар захирамжийн нэгдүгээр хавсралт

25

a

## ШАГНАЛ ОЛГОХ ИРГЭДИЙН НЭРСИЙН ЖАГСААЛТ

	1			- H
N₽	Эцэг, эх, нэр	Албан тушаал	Регистрийн дугаар	Дагалдах мөнгөн шагнал /төгрөг/
		Нэг. "Аймгийн Засаг даргын жуух бичи	г"-ээр	1.
1.	П.Урантогтох	Тарагт сумын малчин	ЙМ77031712	30,000
2.	А.Чулуунбат	Тарагт сумын малчин	ЙМ74070717	30,000
3.	С.Батбаатар	Хархорин сумын малчин	ЙР80041117	30,000
4.	М.Баярсайхан	Хархорин сумын малчин	ЙЛ73091909	30,000
5.	У.Рэнчинзүгдэр	Гучин-Ус сумын малчин	ЙЖ80071418	30,000
6.	Б.Чулуунтогтох	Гучин-Ус сумын малчин	ЙЖ86050914	30,000
7.	Л.Очир	Хайрхандулаан сумын малчин	ЙЛ69121611	30,000
8.	М.Доржхорол	Хайрхандулаан сумын малчин	ЙП80093031	30,000
9.	Г.Чулуунпагам	Төгрөг сумын малчин	ЙН89051619	30,000
10.	Б.Цэрэндолгор	Төгрөг сумын малчин	ЙЖ73080402	30,000
11.		Хужирт сумын малчин	ЙС70042017	30,000
12.		Хужирт сумын малчин	ЙС79010115	30,000
13.		Баруунбаян-Улаан сумын малчин	ЙА82082811	30,000
14.	Н.Цэрэнгаваа	Богд сумын малчин	ЙД57082201	30,000
15.	Б.Буянжаргал	Богд сумын малчин	ЙР81072211	30,000
16.	А.Энхбат	Сант сумын малчин	ЙЛ85090633	30,000
17.	Ч.Бямбацогт	Сант сумын малчин	ЙЛ60103113	30,000
18.	О.Мягмар	Есөнзүйл сумын малчин	Й372022517	30,000
19.	Б.Очирсум	Есензүйл сумын малчин	XB83082012	30,000
20.	Б.Мөнхжаргал	Өлзийт сумын малчин	ЙК59021019	30,000
21.	Ч.Бадамсүрэн	Нарийнтээл сумын малчин	ЙТ60040818	30,000
22.	Б.Баатар	Уянга сумын малчин	ЙО55041611	30,000
23.	Д.Адъяасүрэн	Уянга сумын малчин	ЙО63100310	30,000
24.	Д.Чимидбамбуу	Бат-Өлзий сумын малчин	ЙБ62022618	30,000
25.	Р.Бямбадорж	Бат-Өлзий сумын малчин	ЙБ68022017	30,000
26.	Д.Хандаасүрэн	Бат-Өлзий сумын малчин	ЙБ60013008	30,000
27.	О.Мөнхтогоо	Зүүнбаян-Улаан сумын малчин	ЙИ85032132	30,000
28.	И.Байгалмаа	Зүүнбаян-Улаан сумын малчин	ЙБ73021506	30,000
29.	Л.Галбадрах	ХААДСангийн Хархорин салбар Оператор дамжуулагч	ЙР84042078	30,000
30.	Г.Буяндэлгэр	ӨВ АПУ ТРЕЙДИНГ ХХК салбар хариуцсан нягтлан бодогч	ЙЮ81091404	30,000
31.	С.Болормаа	ӨВ АПУ ТРЕЙДИНГ ХХК салбарын Худалдагч, түгээгч, худалдааны төлөөлөгч	ЙБ88101100	30,000
32.	Э.Лхагвасүрэн	ӨВ АПУ ТРЕЙДИНГ ХХК салбарын худалдааны төлөөлөгч	ЙЮ88082087	30,000
33.	Ц.Лхамсүрэн	Голомт банк ӨВ салбар Банкир-1	ЙД86090901	30,000
34.	Д.Амгалан	Голомт банк ӨВ салбар ТАХ-ын мэргэжилтэн	ЙЮ90021311	30,000
35.	Э.Цогзолмаа	Голомт банк ӨВ салбар иргэдийн теллер	ЙЮ87041671	30,000
36.	С.Гансэрээ	Голомт банк ӨВ салбарын ВИП теллер	ЙП96081601	30,000



## ӨВӨРХАНГАЙ АЙМГИЙН ЗАСАГ ДАРГЫН ЗАХИРАМЖ

2021 OHA 11 CADAH 30 BEED

Дугаар #1592

Арвайхээр

## Шагнах тухай

Монгол Улсын Засаг захиргаа, нутаг дэвсгэрийн нэгж, түүний удирдлагын тухай хуулийн 29 дүгээр зүйлийн 29.2, Төсвийн тухай хуулийн 14 дүгээр зүйлийн 14.2.3, Сангийн сайдын 2021 оны 04 дүгээр сарын 20-ны өдрийн 61 дүгээр тушаалаар батлагдсан Засаг даргын нөөц хөрөнгийн зориулалт, зарцуулалтын нийтлэг журмын 2.1.4, 2.1.6, аймгийн Засаг даргын 2019 оны 12 дугаар сарын 19ний өдрийн а/788 дугаар захирамжаар батлагдсан "Аймгийн Засаг даргаас олгох шагналын журмыг шинэчлэн батлах тухай" журмын 2.4, 5.3 дахь заалтыг тус тус үндэслэн ЗАХИРАМЖЛАХ нь:

1.Аймаг орон нутгийн хөгжилд салбар салбартаа түүчээлэн ажилласан дараах нэр бүхий 64 иргэнийг "Өвөрхангай аймгийн Засаг даргын жуух бичиг"-ээр, 8 иргэнийг аймгийн "Засаг даргын Тамгын газрын жуух бичиг"-ээр шагнаж, нэрсийг хавсралтаар баталсугай.

2.Шагналд дагалдах аймгийн Засаг даргын жуух бичиг тус бүр 30,000 (гучин мянга), нийт 64 иргэнд 1,920,000 (нэг сая есөн зуун хорин мянга) төгрөг, аймгийн Засаг даргын Тамгын газрын жуух бичиг тус бүр 20,000 (хорин мянга), нийт 8 иргэнд 160,000 (нэг зуун жаран мянга) төгрөг, бүгд 2,080,000 (хоёр сая наян мянга) төгрөгийг аймгийн Засаг даргын нөөц хөрөнгийн зардлаас гаргахыг аймгийн Засаг даргын Тамгын газрын дарга (Ц.Ганболд)-д зөвшөөрсүгэй.

2900 А.ИШДОРЖ ЗАСАГ ДАРГА