

ӨВӨРХАНГАЙ АЙМГИЙН Засаг даргын захирамж

2023 оны Ол сарын 15 едер

Дугаар -11/96

Арвайхээр сум

 "Олимпын боловсрол ба бие бялдрын хүмүүжил" сэдэвт болзолт уралдаан зохион байгуулах хороо байгуулах тухай

Монгол Улсын Засаг захиргаа, нутаг дэвсгэрийн нэгж, түүний удирдлагын тухай хуулийн 66 дугаар зүйлийн 66.1, Биеийн тамир, спортын тухай хуулийн 8 дугаар зүйлийн 8.1.2, 8.1.7 дахь заалт, аймгийн иргэдийн Төлөөлөгчдийн Хурлын 2020 оны 12 дугаар сарын 02-ны өдрийн "Өвөрхангай аймгийн Засаг даргын 2020-2024 оны үйл ажиллагааны хөтөлбөр батлах тухай" 03/03 дугаар тогтоолын 1.3.2 дахь заалтыг тус тус үндэслэн ЗАХИРАМЖЛАХ нь:

1. "Олимпын боловсрол ба бие бялдрын хүмүүжил" сэдэвт болзолт уралдаан зохион байгуулах хорооны бүрэлдэхүүнийг хавсралтаар баталсугай.

2.Сум бүрд олимпын танхим байгуулахад дэмжлэг үзүүлж, хөрөнгийг шийдвэрлэхийг сумын Засаг дарга нарт, уралдаан зохион байгуулах ажлын төлөвлөгөөг гаргаж, мэдээ мэдээллээр ханган ажиллахыг Засаг даргын Тамгын газрын Нийгмийн бодлогын хэлтэс (Б.Сайнжаргал), зохион байгуулах хороонд үүрэг болгосугай.

ЗАСАГ ДАРГ А.ИШДОРЖ

Аймгийн Засаг даргын 2023 оны. Дугаар сарын-ны өдрийн Ж....дүгээр захирамжийн хавсралт

5

"ОЛИМПЫН БОЛОВСРОЛ БА БИЕ БЯЛДРЫН ХҮМҮҮЖИЛ" СЭДЭВТ БОЛЗОЛТ УРАЛДААН ЗОХИОН БАЙГУУЛАХ ХОРООНЫ БҮРЭЛДЭХҮҮН

Хорооны дарга:

Гишүүд:

Б.Сайнжаргал (аймгийн Засаг даргын Тамгын газрын Нийгмийн бодлогын хэлтсийн дарга)

О.Пүрэвдорж (аймгийн иргэдийн Төлөөлөгчдийн Хурлын дарга, Монреаль олимпын зөвлөлийн удирдах зөвлөлийн дарга зөвшилцсөнөөр)

Н.Чимэддорж-Ойдов (аймгийн Засаг даргын эрхлэх асуудлын хүрээний агентлаг Боловсрол, шинжлэх ухааны газрын даргын албан үүргийг түр орлон гүйцэтгэгч)

Б.Баярмаа (аймгийн Засаг даргын эрхлэх асуудлын хүрээний агентлаг Биеийн тамир, спортын газрын биеийн тамирын албаны дарга, аймгийн Монреаль олимпын зөвлөлийн арга зүйч)

Х.Чинзориг (аймгийн Засаг даргын эрхлэх асуудлын хүрээний агентлаг Боловсрол, шинжлэх ухааны газрын Биеийн тамирын боловсрол хариуцсан мэргэжилтэн)

Сумын Засаг дарга нар

Ерөнхий боловсролын сургуулийн захирал

Нарийн бичгийн дарга:

Б.Энхтөр (аймгийн Монреаль олимпын зөвлөлийн дарга)

-000-