

2022 оны <u>06 сарын</u> 18 едер

Дугаар 4/3/8

Арвайхээр

Комисс томилох тухай

Монгол Улсын Засаг захиргаа, нутаг дэвсгэрийн нэгж, түүний удирдлагын тухай хуулийн 21 дүгээр зүйлийн 21.1.7, Барилгын тухай хуулийн 35 дугаар зүйлийн 35.1.6, Засгийн газрын 2021 оны 07 дугаар сарын 20-ны өдрийн 212 дугаар тогтоолын хавсралтаар батлагдсан "Барилга байгууламжийг ашиглалтад оруулах дүрэм"-ийг тус тус үндэслэн ЗАХИРАМЖЛАХ нь:

1.Зах зээл ба бэлчээрийн удирдлагын хөгжил төслийн болон орон нутгийн хөрөнгө оруулалтаар 2022 онд Хархорин суманд баригдсан өвс, тэжээлийн агуулах барих барилга угсралтын ажлыг ашиглалтад хүлээн авах комиссын бүрэлдэхүүнийг хавсралтаар баталсугай.

ЗАСАГ ДАРГА

Clarges

А.ИШДОРЖ

БАРИЛГА БАЙГУУЛАМЖИЙГ ХҮЛЭЭН АВАХ КОМИССЫН БҮРЭЛДЭХҮҮН

Комиссын дарга: Н.Дулам (аймгийн Засаг даргын Тамгын газрын Хөгжлийн бодлого, төлөвлөлт, хөрөнгө оруулалтын хэлтсийн ахлах мэргэжилтэн)

Гишүүд:

Ц.Нэргүй (аймгийн Засаг даргын Тамгын газрын Хууль, эрх зүйн хэлтсийн Архивын тасгийн дарга)

Т.Эрдэнэбаяр (аймгийн Засаг даргын дэргэдэх Хүнс, хөдөө аж ахуйн газрын мэргэжилтэн)

Г.Одгэрэл (Хархорин сумын Засаг дарга)

Д.Өсөхбаяр (Хархорин сум дахь Онцгой байдлын хэлтсийн гал түймрийн улсын хяналтын байцаагч, ахмад)

Д.Сугар (Зах зээл ба бэлчээрийн удирдлагын хөгжил төслийн аймгийн ажилтан)

Нарийн бичгийн дарга: Ц.Нямдалай (аймгийн Засаг даргын Тамгын газрын Хөгжлийн бодлого, төлөвлөлт, хөрөнгө оруулалтын хэлтсийн мэргэжилтэн)